Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του...

"Μια εποχή έπαιζα σε κάποιο θέατρο μία παράσταση και ήμουν εκπληκτικός και ο πρωταγωνιστής είχε πει ότι όλους θα σας διώξω, αλλά τον Στάθη θα τον κρατήσω. Ήταν Χριστούγεννα. Τελικά κράτησε όλους τους άλλους και έδιωξε εμένα. Ήταν μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου. Μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και της έδινα νερό και ζάχαρη επί έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη εποχή. Μάλιστα είχα βάλει μία σκάλα δίπλα από την πολυκατοικία και έμπαινα από το παραθυράκι για να μη με βλέπει ο θυρωρός γιατί δεν είχα να του δώσω τα κοινόχρηστα".

"Κυνηγήθηκα πάρα πολύ από μεγάλους ηθοποιούς. Ενώ είχα νούμερο, μου το κόβανε και έβγαινα μόνο στο φινάλε κι έκανα την υπόκλιση. Όταν γεννούσε η γυναίκα μου, κάνανε έρανο για να μου δώσουν λεφτά". Εξομολογείται ο Στάθης Ψάλτης.

Τελικά όλα αυτά ήταν μαθήματα ζωής για τον δημοφιλή ηθοποιό: "Δεν αισθάνομαι αγανάκτηση. Έμαθα από αυτά. Έγινα δυνατός. Έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους και να μην κρατάω κακία".

Μία έκπληξη όμως περίμενε τον Στάθη Ψάλτη, καθώς στο στούντιο εισέβαλλε η σύζυγός του Χριστίνα, η οποία και ομολόγησε πως είναι 15 χρόνια μαζί. "Και για να μην κάνετε υπολογισμούς, είμαι 30. Από τα 15 μου είμαστε μαζί. Τα χρόνια δεν έχουν σημασία. Ο Στάθης νιώθω πως είναι μικρότερός μου είπε η Χριστίνα Ψάλτη και ο ίδιος δήλωσε: "Στα δύσκολα είμαστε πιο ενωμένοι. Η Χριστίνα είναι μάνα, σύντροφος και ερωμένη".

"Νομίζω ότι είστε το πιο ερωτευμένο ζευγάρι. Μιλάς και σε κοιτάει στα μάτια!" είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνοι συμφώνησαν μαζί του.