Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα ημερήσια γεύματά της αποκάλυψε η ηθοποιός με το όνειρο της χολυγουντιανής καριέρας, Τόνια Σωτηροπούλου, σε συνέντευξή της χωρίς να παραλείψει να αναφέρει ότι είναι vegeterian.

«Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µέλι ή θα πιω έναν φρέσκο χυµό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µέσα και γιαούρτι. Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια. Το µεσηµέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο. Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια. Για παράδειγµα, µια µπολονέζ µε κιµά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση», αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Forma και συμπληρώνει:

«Το µέλι από κάκτο είναι πάρα πολύ δυναµωτικό και έχει πολύ χαµηλά λιπαρά και περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. ∆υναµώνει πολύ το ανοσοποιητικό και τους µυς, καθώς οι άνθρωποι που δεν τρώνε κρέας έχουν ανάγκη από άλλες πλούσιες πηγές πρωτεΐνης. Είναι πιο ελαφρύ από το κανονικό µέλι και µπορείς να το χρησιµοποιήσεις και σαν γλυκαντικό ακόµα και στον καφέ».

Χρυσή δίαιτα...