Ο Γιάννης Βούρος συνεχίζει επιτυχώς το έργο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ.

Σε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε για την υποκριτική, τις ταμπέλες που συνοδεύουν τους καλλιτέχνες αλλά και τις εμμονικές κριτικές που συχνά τον αφορούν.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

"Δεν έμεινα ποτέ σε "ταμπέλες" και ποτέ δεν με αφορούσαν. Είμαι πάντα ηθοποιός που έχω πια και την ευθύνη ενός κρατικού οργανισμού, για τον οποίο δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω βαρύ φορτίο στις πλάτες μου, κάποιες φορές μοιάζει ασήκωτο, αλλά στέκομαι όρθιος στα πόδια μου και προχωρώ μπροστά. Δεν είναι δικό μου το στοίχημα, είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει για 380 οικογένειες. Ξυπνάω και κοιμάμαι με προβληματισμούς και σκέψεις για την καλύτερη πορεία του ΚΘΒΕ. Δύσκολο το έργο που έχω να φέρω σε πέρας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι με την αρωγή της πολιτείας θα πάνε όλα καλά. Πρέπει να μας στηρίξει το κράτος και να μην αδιαφορεί για τον πολιτισμό που είναι η ιστορία του και η κληρονομιά του. Πρέπει!", δήλωσε χαρακτηριστικά.

- Τρώτε "πυρά" σε αυτό τον αγώνα που δίνετε;

"Από έναν συγκεκριμένο συνάδελφό σας, που δεν θα κατονομάσω. Δέχομαι την κριτική, μα όχι την εμπάθεια, την εμμονή και τη μανία που καταντά να γίνεται ακόμα και ύποπτη".