Πληθωρική προσωπικότητα δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο entertv.gr και μίλησε έξω από τα δόντια, όπως συνηθίζει. Για τις ανθρώπινες συμπεριφορές, τα ενοχλητικα γνωρίσματα ανθρώπων και τα στοιχεία εκείνα που την εκνευρίζουν.

«Στην επαγγελματική μου ζωή απεχθάνομαι την ασυνέπεια, την τεμπελιά και το ότι στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα και το 2014 πρέπει να λες το αυτονόητο. Ότι πρέπει να είναι κάποιος στην ώρα του, ότι πρέπει να είναι διαβασμένος. Πράγματα που σε μία άλλη χώρα δεν υφίστανται. Αυτά είναι που κάνουν εμάς του Έλληνες που έχουμε δυνατότητες να γινόμαστε οι χειρότεροι. Επίσης απεχθάνομαι την έλλειψη πειθαρχίας και πάνω από όλα αυτό που απεχθάνομαι και στην προσωπική μου ζωή, την κακοήθεια, τον φθόνο και τον κακό ανταγωνισμό. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ ανταγωνιστική, άμιλλα είχα πάντα, ήθελα να είμαι η καλύτερη», δηλώνει και συνεχίζει:

«Στην προσωπική μου ζωή αντιπαθώ τον εαυτό μου που έχει τόσες επιθυμίες ώστε να δημιουργήσει πολλά πράγματα και δεν έχω χρόνο μόνο παρά πολύ σπάνια. Τώρα στην προσωπική αλλά και επαγγελματική μου ζωή, αγαπάω την δημιουργία. Άνθρωπος που είναι δημιουργικός δεν είναι ποτέ μόνος, όπως και δεν μεγαλώνει ποτέ. Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι ευγνώμονες, έχουν μνήμη και θυμούνται όταν κάποιος τους έκανε καλό, γιατί όταν έχουνε στην προσωπική τους ζωή μνήμη και ευγνωμοσύνη, έχουν και στη χώρα μνήμη και ευγνωμοσύνη. Η Ελλάδα πάσχει από αυτό. Δεν θυμόμαστε τι έχουμε τραβήξει, όπως δεν θυμόμαστε και ότι καλό μας έχει συμβεί. Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν αξίες και ευαισθησίες, δεν μπορώ τα ψώνια και τα καβαλημένα καλάμια, την αγένεια και την επιθετικότητα χωρίς λόγο».