Σε μια σπάνια εξομολόγηση εκ βαθέων ο 57χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως ο εθισμός του στα ναρκωτικά παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του...

"Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν ο εθισμός μου στην κοκαΐνη", παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο Ντένις Κουέιντ μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό "Newsweek".

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με τη Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan), αποκάλυψε ότι παλιότερα, η κοκαΐνη ήταν τόσο "δεδομένη" στους κύκλους του Χόλιγουντ που οι παραγωγοί την προσέφεραν στο καστ καταγράφοντάς την τυπικά στα έξοδα ως "χαρτζιλίκι".

"Ξυπνούσα το πρωί, σνίφαρα μια γραμμή, ορκιζόμουν ότι δεν θα το ξανακάνω, αλλά στο μεταξύ, η ζωή μου διαλυόταν", ομολόγησε ο Κουέιντ, ενώ παραδέχτηκε ότι αλλιώς δεν μπορούσε να ξεκινήσει τη μέρα του.

Βέβαια, φαίνεται ότι η "κακή συνήθεια" επηρέασε τη δουλειά του Ντένις Κουέιντ, ο οποίος ομολόγησε ότι ξεκίνησε την κοκαΐνη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση της ξαφνικής δόξας, αλλά κατάλαβε σχετικά γρήγορα ότι αν δεν σταματούσε, δεν θα προλάβαινε να τη χαρεί, γιατί "θα ήταν νεκρός".