current views are: 3

20 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση13:32

Η Έρρικα Πρεζεράκου για τη μέθοδο Replayce Πάρκινσον

Δεν σταματά τις έρευνες και τις μελέτες πάνω σε νέες μεθόδους. Μετά από δέκα χρόνια πρωταθλητισμού, έχει κάνει στροφή στα ιατρικά θέματα με σκοπό να βοηθήσει εθελοντικά τους συνανθρώπους της!

Δημοσίευση 13:32’
αρθρο-newpost

Δεν σταματά τις έρευνες και τις μελέτες πάνω σε νέες μεθόδους. Μετά από δέκα χρόνια πρωταθλητισμού, έχει κάνει στροφή στα ιατρικά θέματα με σκοπό να βοηθήσει εθελοντικά τους συνανθρώπους της!

Δεν σταματά τις έρευνες και τις μελέτες πάνω σε νέες μεθόδους. Μετά από δέκα χρόνια πρωταθλητισμού, έχει κάνει στροφή στα ιατρικά θέματα με σκοπό να βοηθήσει εθελοντικά τους συνανθρώπους της! Η Έρρικα Πρεζεράκου με το πρόγραμμα Replayce προπονεί τη σκέψη, το σώμα με σκοπό να μάθει σε όλους πως η θετική σκέψη και η εμπιστοσύνη στα συναισθήματά μας μπορεί να κάνει θαύματα! Συνεχώς ερευνά νέες μεθόδους καθώς πιστεύει πως όλα είναι αυτοάνοσα καθώς ο οργανισμός, κατά κάποιο τρόπο, στρέφεται “εναντίον του εαυτού του.

«Η εμπειρία δέκα χρόνων από τον πρωταθλητισμό και η ενασχόλησή μου με εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας, με οδήγησαν, το 2004 να ξεκινήσω μια μελέτη με πρόθεση να αποδείξω ότι όταν οι οι σκέψεις μας έχουν θετική κατεύθυνση (νόηση), τα συναισθήματά μας είναι θετικά και ανοιχτά και όταν εμπιστευτούμε ότι είμαστε μια ολότητα που δημιουργεί την πραγματικότητά μας (πνευματικό), τότε το σώμα μας κάνει θαύματα», εξηγεί χαρακτηριστικά.

Τον τελευταίο χρόνο η πρώην αθλήτρια στηρίζει τους ανθρώπους που πάσχουν από τη νόσο Πάρκινσον. Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πόσο βοηθάει η σωματική άσκηση και έτσι δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα για ανθρώπους που πάσχουν από τη νόσο. «Έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται Replayce Πάρκισον, στο οποίο παρέχουμε δωρεάν για έξι μήνες προπόνηση ολόπλευρη. Το πρόγραμμα που έχω φτιάξει τους βοηθάει με ειδικό ασκησιολόγιο σε σωματικό επίπεδο, τους φέρνει σε επαφή με θετικά συναισθήματα, τους διδάσκει να έχουν θετικές σκέψεις για τον εαυτό τους, προκειμένου να μπορέσουν να απελευθερώσουν φόβους. Το ψυχολογικό μας κομμάτι επηρεάζει πάρα πολύ το σώμα μας και καμία ασθένεια δεν προκύπτει σ’ έναν άνθρωπο, αν δεν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό ζήτημα μέσα του. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και η ομάδα του νευροχειρουργού Παναγιώτη Ζήκου, ο οποίος ουσιαστικά θα μετρήσει με την ομάδα του τη μεθοδολογία Replayce».

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και η ίδια πήρε αμέτρητη χαρά που συνέβαλε στην καλυτέρευση των ασθενών! Γι’ αυτό και συνεχίζει! Φέτος ετοιμάζει νέα μέθοδο που απευθύνεται σε παιδιά που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπείες με σκοπό να τα βοηθήσει να πιστέψουν στον εαυτό τους, να συνεχίσουν βλέποντας θετικά τη ζωή και καλλιεργώντας την ψυχή τους! Τα προγράμματα αυτά θα είναι δωρεάν για 6 μήνες και λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ!