Για λογαριασμό του περιοδικού Like φωτογραφήθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου -υπέρκομψη και εντυπωσιακή- και μίλησε για το φλερτ, τα κολακευτικά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και τα δικά της διάσημα πρότυπα ομορφιάς.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Σε ποια διάσημη σου έχουν πει ότι μοιάζεις; Ποιο είναι το δικό σου πρότυπο ομορφιάς;

"Όταν πήγαινα σχολείο και τα μαλλιά μου ήταν πιο καστανά και είχα λίγο βάρος παραπάνω, μου έλεγαν πως μοιάζω στην Jennifer Lopez. Οι γυναίκες που μου αρέσουν πολύ είναι οι Eva Mendez και Charlize Theron".

- Ποιο είναι το αμέσως αγαπημένο σου πρόσωπο μετά την οικογένειά σου; 

"Οι κολλητές μου. Έχω φίλες που είμαστε μαζί πάνω από 15 χρόνια και δεν τις αισθάνομαι μόνο κολλητές, αλλά ουσιαστικά αδερφές μου. Τις θεωρώ από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη ζωή μου. Είμαστε κοντά τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Είχα διαβάσει κάποτε κάτι που μου άρεσε πολύ «Αληθινός φίλος είναι αυτός που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου, παραβλέπει τις αποτυχίες σου και αντέχει τις επιτυχίες σου»".

- Ποιο είναι το πιο κολακευτικό σχόλιο που έχεις δεχτεί; 

"Το πιο κολακευτικό σχόλιο μου το έχει κάνει γυναίκα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια νέα μανούλα με το μωρό της αγκαλιά και μου λέει «όταν μεγαλώσει η κόρη μου, θα ήθελα να σου μοιάσει». Δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο τρυφερό και ιδιαίτερο κομπλιμέντο από αυτό".