Είναι νέος, ωραίος και έχει περπατήσει ήδη πολλά χιλιόμετρα στις νυχτερινές πίστες. 

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο λόγος, ο οποίος μίλησε για τη ρομαντικότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο, τις θαυμάστριες και φυσικά τον έρωτα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Like:

 - Τι ρόλο έπαιξε στη δουλειά σου η καλή εξωτερική σου εμφάνιση;
Δεν το έπαιξα ποτέ «ο ωραίος της πίστας». Μου έχει δώσει μια συμβουλή ένας συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη που τηρώ πάντα: «Όταν θα βγαίνεις στην πίστα, θα αισθάνεσαι ο πιο άσχημος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη». Θέλω να κεντρίζω το ενδιαφέρον του κόσμου με τα τραγούδια μου και όχι με την εξωτερική μου εμφάνιση. Να με ακούν γιατί έχω καλή φωνή και όχι γιατί είμαι ωραίος.

- Σε έχει χωρίσει σύντροφός σου λόγω της δουλειάς σου;
Όχι, δεν μου έχει τύχει ποτέ να χωρίσω εξαιτίας της φύσης της δουλειάς μου αλλά γνωρίζω ότι για μια γυναίκα είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεχτεί ότι ο σύντροφός της δουλεύει νύχτα. Προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην δίνω δικαιώματα στην εκάστοτε σύντροφό μου. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να είναι «βράχος» μια γυναίκα για να αντέξει τη δουλειά που κάνω και να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. 

- Θα έκανες ευκολότερα σχέση με συνάδελφό σου;
Δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση με μία συνάδελφο. Η καψούρα δεν ξέρεις ποτέ από πού μπορεί να σου έρθει. (γέλια) Μου έχει τύχει πολλές φορές να γνωρίσω κοπέλες κάτω από πραγματικά ασυνήθιστες συνθήκες. Το φλερτ είναι κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μας και πολύ υγιές. Όταν βέβαια έχω δεσμό, δεν με ιντριγκάρει καμιά γυναίκα παρά μόνο η σύντροφός μου. Είμαι ερωτευμένος και δεν βλέπω τίποτα άλλο πέρα από αυτήν.

- Έχεις ξεπεράσει τα όρια για έναν έρωτα;
Έχω ξεφύγει ορισμένες φορές αλλά πιστεύω ότι είναι καλό να παθιάζεσαι όταν είσαι ερωτευμένος. Προσωπικά, όταν ερωτεύομαι πέφτουν οι άμυνές μου. Μου αρέσει να αφήνομαι στη σχέση μου, να τη ζω έντονα και να δίνω πράγματα στον άνθρωπό μου.