Πυρ και μανία είναι η νεαρή Άννα Μπουσδούκου με τους φωτογράφους που την τράβηξαν σε δημόσιο χώρο να αγκαλιάζεται τρυφερά με τον σύντροφό της, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Η νεαρή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε εξοργισμένη στο περιοδικό Τηλέραμα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, λέγοντας: «Ούτε μου άρεσε ποτέ αυτή η "ενημέρωση" της κλειδαρότρυπας ούτε και είμαι άνθρωπος που "πουλάει" τα προσωπικά του, επομένως, για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σοκαρίστηκα. Βεβαίως και μου αρέσει να ζω τη ζωή μου εκτός δουλειάς, βεβαίως και έχω προσωπική ζωή, αλλά δεν βλέπω γιατί μπορεί να αφορά κάποιον».

Kαι συνεχίζει: «Επίσης να σας πω πως είμαι σε θέση να ξέρω και ακριβώς ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά αρνούμαι να δώσω συνέχεια σε αυτό το είδος τρομοκρατίας και υποκουλτούρας. Γιατί το να κατασκοπεύεις έτσι κάποιον μόνο τρομοκρατία και υποκουλτούρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω, κυρίως όταν αυτός ο κάποιος δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα και πάτημα. Απλώς εύχομαι αυτός που πούλησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να πήρε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να δικαιολογεί στη συνείδηση του αυτή την κακοήθεια - παρέμβαση στα προσωπικά μου». 

Αυτά έχει η δημοσιότητα, καλή μας...