Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο λογιστής του τραγουδιστή έκανε δήλωση στην αστυνομία ότι έκλεψαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η δήλωση αποδείχτηκε ψευδής με τις Αρχές να σχηματίζουν δικογραφία τόσο σε βάρος του λογιστή όσο και του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Για την ιστορία, το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Ferrari και άνηκε τα τελευταία χρόνια στον γνωστό ερμηνευτή.

Το newpost.gr προσπάθησε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον manager του τραγουδιστή, κ. Μουχταρίδη όσο και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προκειμένου να φιλοξενήσει και τη δική τους θέση.

Η επικοινωνία όμως, στάθηκε αδύνατη αφού ο κ. Χατζηγιάννης έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, μιας και είναι δυσεύρετος, και ο μάνατζερ απανωτά meeting. 

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

H απάντηση του τραγουδιστή

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Ιωάννη Φώσκολου, έδωσε την απάντησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τις κατηγορίες που του προσάπτουν και την υπόθεση που όπως όλα δείχνουν, παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Για το θέμα που απασχολεί σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε ακινησία δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση. Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προδικαστικό στάδιο χωρίς να έχει κανείς παραπεμφθεί σε δίκη, όπως από παραδρομή αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου», δήλωσε χαρακτηριστικά.