Για άνδρες, σχέσεις και φλερτ μίλησε η Νικολέττα Ράλλη σε συνέντευξή της.

Ωραία, μοιραία και με το δικό της προσωπικό στιλ μίλησε για όλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Έχεις μετανιώσει για κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις σου;
Δεν έχω μετανιώσει, γιατί δεν έχω κάνει τίποτα προκλητικό. Έκανα πολύ ωραίες δουλειές, με πολύ καλούς συνεργάτες και σε καλά περιοδικά. Στην Ιταλία οι συγκεκριμένες φωτογραφίσεις θα ήταν Τέχνη... (γέλια)

- Νιώθεις "sex symbol", όπως σε παρουσιάζουν;
Δεν νιώθω "sex symbol παρόλα αυτά το βρίσκω κολακευτικό για μία γυναίκα όταν εισπράττει θαυμασμό από το ανδρικό φύλο. Βέβαια στη δική μου περίπτωση μπορεί κάποιος να με κοιτάει επειδή απλά κάποια του θυμίζω... Άντε να βγάλεις άκρη.

- Με τι σκοπό σε πλησιάζει συνήθως το άλλο φύλο;
Σίγουρα υπήρξαν και άνδρες που με πλησίασαν καθαρά επειδή είμαι παρουσιάστρια. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις ωραία μαλλιά ή ωραία πόδια παρά μόνο αν είσαι επώνυμη και βγαίνεις στα περιοδικά. Τους καταλαβαίνεις γρήγορα όλους αυτούς, κάνουν "μπαμ" από μακριά. Είναι η κατηγορία του "άνδρα - μοντελάκια". Δεν μου λένε κάτι αυτοί οι άνδρες, τους θεωρώ άδειους. 

- Πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου;
Είμαι λίγο κακομαθημένη στις σχέσεις μου γιατί εγώ η ίδια φροντίζω να κακομαθαίνω πάρα πολύ τον εαυτό μου. Δεν θα βγάλω στον σύντροφό μου όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα μου. Κοινώς δεν θα του βγάλω το λάδι ούτε θα τον ταλαιπωρήσω επίτηδες. Απλά θέλω να υπάρχει ενδιαφέρον... Οι άνδρες είναι καλά πλάσματα και θέλουν αγάπη.