Ταλαντούχα και ευρηματική πάντα η Ματθίλδη Μαγγίρα, μίλησε στο περιοδικό Like για την τηλεοπτική πραγματικότητα, τους δήθεν φίλους αλλά και τις μιμήσεις - απωθημένα που έχει. Όλα δοσμένα μέσα από το δικό της προσωπικό στιλ.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

-  Πληγώθηκες από τηλεοπτικές συμπεριφορές;

"Αυτό που μπορεί να με πληγώνει είναι η διαστρέβλωση του χαρακτήρα μου και της πραγματικότητάς μου από την τηλεόραση. Ή οι αναλήθειες που ειπώθηκαν από δημοσιογράφους απλά επειδή «κάποιος τους είπε κάτι», χωρίς στην ουσία να μπουν στη διαδικασία να γνωρίσουν το πραγματικό κίνητρο αυτού του κάποιου. Μέσα από αυτό όμως, πέσανε πολλές μάσκες και ανακάλυψα ότι οι δήθεν «φίλοι μου» διέρρεαν αναληθείς πληροφορίες για προσωπικό τους όφελος. Τότε με πόνεσε, τώρα «καθάρισα» οριστικά μαζί τους, γιατί δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μου".

- Ποιο θεωρείς το πιο υπερτιμημένο πρόσωπο της ελληνικής TV;

"Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για την τηλεόραση,  γιατί δεν βλέπω. Δεν ήμουν ποτέ τηλεορασάκιας κι ας έκανα τηλεόραση. Υπήρχαν πολλά υπερτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση και ίσως υπάρχουν ακόμη. Το τηλεοπτικό κοινό όμως, όλο και ελαττώνεται, οι αντοχές του κόσμου όλο και μικραίνουν, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Οπότε είναι καθαρά θέμα χρόνου να φύγουν οι «υπερτιμημένοι» από την TV".

Κεφάλαιο μιμήσεις: Η αγαπημένη σου, η πιο δύσκολη, η μίμηση - απωθημένο.

"Ο Michael Jackson, η Tina turner, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Πάολα, η Conchita, ο Μιχάλης Ασλάνης, η Σωτηρία Μπέλλου, η Άννα Βίσση είναι οι αγαπημένες μου. Αυτή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η Ρίτα Σακελλαρίου. Το πρόσωπο που θέλω πολύ πάντως να μιμηθώ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δουλεύω» πάνω του και δεν τον έχω καταφέρει ακόμη, που θα πάει όμως θα τον «πιάσω»".