Για τη συμμετοχή της στο Fame Story, τον αντίκτυπο που της άφησε και την πορεία της μετά το δημοφιλές talent show μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου στο περιοδικό Like.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Κουβαλάς ακόμη την ταμπέλα «η παίκτρια του Fame Story»;
Την κουβαλώ και θα συνεχίσω να την κουβαλώ, καθώς φαίνεται. Στο «Fame Story» συμμετείχα το 2004 και όμως, ακόμη κάποιοι φροντίζουν να το θυμούνται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Ή για να το πω αλλιώς, για να αναδείξουν τη δική τους καριέρα. Θέλω να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη δική μου συμμετοχή στο «Fame Story». Πρώτον, δεν έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου. Δεύτερον, αν είχα τη γνώση που έχω τώρα, δεν θα συμμετείχα ποτέ. Τρίτον, η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο show όσα πράγματα μου έδωσε, άλλα τόσα μου πήρε. Μου έδωσε επικαιρότητα και μια ευκαιρία να μπω στη δουλειά και μου αφαίρεσε το δικαίωμα να υπηρετήσω σοβαρό ρεπερτόριο. 

- Σου «έκλεισαν» πόρτες λόγω της συμμετοχής σου; 
Ακόμη και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του «Fame Story». Οι σοβαρές εφημερίδες αρνούνται πολλές φορές να φιλοξενήσουν μια συνέντευξή μου, ενώ οι άνθρωποι του χώρου μου, έπρεπε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, για να πουν έναν καλό λόγο για 'μενα. Όλη αυτή την άρνηση που εισέπραξα στην αρχή, την αντιμετωπίζω ακόμη ως έναν βαθμό. Και δίνω έναν αγώνα για να απεμπλακώ από όλη αυτήν την Ιστορία. Πάντως, δεν χρησιμοποίησα ποτέ την τηλεοπτική μου ιδιότητα, αυτή της πρώην παίκτριας ενός πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος, για να κερδίσω χρήματα.

- Αμέσως μετά το «Fame Story», σου προτάθηκαν δουλειές με ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές;
Μου είχαν προτείνει να κάνω μια τηλεοπτική διαφήμιση για 50.000 ευρώ. Θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο ποσό μονάχα για να κάνω ένα τηλεοπτικό σποτάκι. Δεν δελεάστηκα από τα χρήματα και το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκα ήταν πώς θα μπορούσα να κάνω μια διαφήμιση από τη στιγμή που δεν είχα ιδιότητα; Δεν είχα βγάλει δίσκο, δεν είχα κάποιο τραγούδι δικό μου. Ήμουν μία πρώην παίκτρια ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού και μόνο αυτό.