Για τα talent shows, τη Eurovision και φυσικά τη μουσική μίλησε ο Παντελής Θαλασσινός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ!.

Ο χαρισματικός ερμηνευτής επέμεινε στην άποψη που είχε εκφράσει και κατά το παρελθόν, ότι δηλαδή δεν θα έπαιρνε μέρος ως διαγωνιζόμενος σε ένα show που κριτής θα ήταν ο Αντώνης Ρέμος. "Όντως δεν θα το έκανα. Αν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική, δεν θα πήγαινα σε κανέναν Reality, όχι μόνο στο συγκεκριμένο show", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν θα έδινε ποτέ τραγούδια του στη Δέσποινα Βανδή, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να απαντά: "Έχει πει ένα δικό μου τραγούδι και όταν μάλιστα μου ζήτησαν την άδεια από την ΑΕΠΙ, απάντησα θετικά. Δεν θα της έδινα όμως τραγούδια για έναν ολοκληρωμένο δίσκο. Είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια όπως και η Μελίνα Ασλανίδου ή ο Αντώνης Ρέμος. Απλά έχω μια συγκεκριμένη άποψη και δεν μου αρέσει να μπλέκω τα πράγματα".

Όσο για το αν θα εκπροσωπούσε ποτέ την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, εκείνος δήλωσε: "Όχι. Ποτέ. Δεν κάνουν τέχνη αυτοί που συμμετέχουν στη Eurovision, αλλά κάτι πολύ εμπορικό. Ενδεχομένως στο παρελθόν να έβγαιναν μέσω Eurovision και κάποια καλά τραγούδια. Τώρα πια μου δίνει την αίσθηση μιας παρωδίας και με ενοχλεί που εξακολουθεί να προβάλλεται ως ένα σημαντικό γεγονός. Μια χώρα της τέχνης και του πολιτισμού προσπαθεί να κερδίσει τα εύσημα από τη Eurovision. Είναι γελοίο".