Ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες ο Λούκας Γιώρκας και η Έλενα Ράπτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη σχέση του με την όμορφη ηθοποιό αλλά και τη διαφορά ηλικίας τους.

«Δεν φοβήθηκα καθόλου να την προσεγγίσω. Αντίθετα σκέφτηκα αν είναι τόσο καλή νοικοκυρά, όσο είναι και πολιτικός, τότε αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Αυτό που με γοήτευσε είναι το ανήσυχο πνεύμα της, οπότε δεν σκέφτηκα κάτι περισσότερο. Ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το επάγγελμά του, δεν παύει να λειτουργεί όπως όλοι οι άλλοι, να έχει τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες ανασφάλειες και τα ίδια συναισθήματα. Εγώ όταν προσεγγίζω κάποιον, τον προσεγγίζω ως άνθρωπο και όχι σύμφωνα με την ιδιότητά του», εξήγησε και συνέχισε: 

«Αν σε κάθε μας κίνηση σκεφτόμασταν την αποτυχία, δεν θα κάναμε ούτε ένα βήμα στη ζωή μας. Είμαι άνθρωπος που δεν σκέφτεται ποτέ το αρνητικό σενάριο. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα της ηλικίας, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Έχω φίλους που είναι πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και συνεννοούμαστε μια χαρά. Είμαι ανοιχτός στη ζωή και σε οτιδήποτε μου φέρνει».