current views are: 3

30 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση05:00

Brad Pitt – Angelina Jolie: Γάμος… κεκλεισμένων των θυρών! (φωτό)

Το προηγούμενο Σάββατο στη Νίκαια της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε μυστικά ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Δημοσίευση 05:00’
αρθρο-newpost

Το προηγούμενο Σάββατο στη Νίκαια της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε μυστικά ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Το προηγούμενο Σάββατο στη Νίκαια της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε μυστικά ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Το διάσημο ζευγάρι έπιασε στον… ύπνο παπαράτσι και διεθνή Μέσα, αφού κατάφερε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι ενός υπέροχου κτήματος στη Νότια Γαλλία. Αυτή μάλιστα λέγεται πως ήταν η τελευταία επιθυμία της μητέρας της 39χρονης star: Να παντρευτεί η κόρη της στη Γαλλία, όπως και έγινε. Στον γάμο οι καλεμένοι ήταν ελάχιστοι και η εντολή σαφής: “να μην διαρρεύσει στον Τύπο καμία φωτογραφία από το μυστήριο και τη γαμήλια δεξίωση στη συνέχεια”.

Οι Brangelina μετρούν εννέα χρόνια κοινής συμβίωσης ενώ έχουν ήδη έξι παιδιά, τα οποία μάλιστα συγκινήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια του γάμου των διάσημων γονιών τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, η “ωραία του Hollywood” την ημέρα του γάμου της επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό μενταγιόν που άνηκε στη μητέρα της ενώ το νυφικό ήταν άσπρο, μακρύ με δαντέλα και πέπλο.

Αυτή τη στιγμή τοο διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στη Μάλτα για μήνα του μέλιτος. Ήδη κυκλοφόρησαν, οι πρώτες φωτογραφίες που τους δείχνουν με… βέρα στο χέρι (σχεδιασμένη από τον καλό τους φίλο, Robert Procol).

Η ξαφνική είδηση του γάμου τους αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη νέα ταινία “By the Sea”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν από κοινού. Επίσης, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως όταν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό, μπορείς. Ακόμη και αν είσαι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie…

Να ζήσουν!!!


σχετικα αρθρα