Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ντρου Μπάριμορ, μίλησε για την ζωή της και την παιδική της ηλικία και δήλωσε ότι οι γονείς της δεν ήθελαν παιδιά.

«Μακάρι να είχα αποδεχτεί από τα 18 μου ότι οι γονείς μου δεν ενδιαφέρονταν να είναι γονείς. Ο πατέρας μου, μου είχε πει όταν ήμουν παιδί: ‘Δεν μπορώ να είμαι πατέρας. Πρέπει να το καταλάβεις’. Αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ. Η μαμά μου, χώρισε με τον πατέρα μου όταν ήμουν 9 ετών. Δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Απλά δεν ήθελαν να είναι μαμά και μπαμπάς. Δεν υπάρχει κακία ή εκδικητικότητα από μένα», δήλωσε στην εφημερίδα SUN μίλησε η Ντρου Μπάριμορ.

Μιλώντας όμως και για την ζωή της και αν θα κάνει ποτέ της παιδιά, η Μπάριμουρ είπε: «Αν και όταν αποκτήσω δικά μου παιδιά θα είμαι διαφορετική ως γονιός. Έχω μάθει τι να μην κάνω. Ξέρω ότι θα έχω σπουδαία σχέση με τα παιδιά μου. Το παράξενο είναι πως όταν αγόρασα το πρώτο μου σπίτι στα 20, ο μπαμπάς μου μετακόμισε στον ξενώνα μου –τι ειρωνεία, αφού ποτέ δεν μέναμε μαζί. Μου άρεσε όμως που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο μαζί. Πάντα ήθελα κανονικούς γονείς, αλλά δεν ήταν στο πεπρωμένο μου».