Για τους λόγους που κρατά την κόρη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ήταν κατηγορηματικός: δεν θέλω η κόρη μου να φωτογραφηθεί πουθενά.

«Δεν έχουμε λόγο ούτε να διαφημίσουμε ούτε να κρύψουμε κάτι. Απλά ζούμε. Δεν κρύβω ότι έχω γυναίκα και παιδί. Φυσικά, δεν θα ήθελα να δω το παιδί μου πουθενά σε φωτογραφία. Ήδη έχω στείλει με δικηγόρο χαρτί που έχει πάει παντού. Δεν θέλω να ξέρουν πώς είναι η κόρη μου, με ενοχλεί. Αν ήταν έτσι, θα την έβγαζα στο Facebook ή το Twitter, αλλά δεν θέλω. Δεν με πειράζει οτιδήποτε να γράψουν και να πουν για μένα, δεν έχει καμία σχέση. Στο σχολείο που θα πηγαίνει δεν θέλω να την ξέρουν πώς είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τv Show και συνεχίζει:

«Οτιδήποτε έχω δει από παπαράτσι με ενοχλεί αφάνταστα, αλλά τι να κάνω; Να πάρω ένα δίκαννο και να αρχίσω να κυνηγάω τον κόσμο; Τώρα πια ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει παπαράτσι. Σε βγάζει φωτογραφία με ένα κινητό και τη στέλνει όπου γουστάρει, δεν μπορεί να ελεγχθεί αυτό το πράγμα».