Πέρασαν μόλις δέκα ημέρες μετά τον μυστικό γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πιτ στη Γαλλία και οι πρώτες φωτογραφίες από το αν μη τι άλλο πρωτότυπο νυφικό, κυκλοφόρησαν σε δύο μάλιστα αμερικανικά περιοδικά.

Το νυφικό φόρεμα είναι σχεδιασμένο από τον οίκο Versace και μπορεί σε ύφος να ήταν ένα απλό κλασικό νυφικό ωστόσο σημαντική συμβολή στην «τελειοποίηση» του είχαν τα παιδιά της οικογένειας. Και αυτό γιατί όλη η πίσω όψη του νυφικού και το πέπλο ήταν γεμάτα πολύχρομες ζωγραφιές των έξι παιδιών του ζευγαριού.

Μια κίνηση, βέβαια, που δεν εκπλήσσει, καθώς όπως και η ίδια είχε πει στο παρελθόν ήθελε τα παιδιά της να συμμετέχουν ενεργά στο γάμο της. «Θα είναι κατά κάποιον οι wedding planners μας. Ο γάμος θα έχει κάτι από τα παραμύθια του Disney ή θα θυμίζει paintball», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πέρυσι.

Όπως αναφέρει και ο Guardian, στις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους τον Αύγουστο στη νότια Γαλλία, η Τζολί φορά ένα ειδικά σχεδιασμένο ιβουάρ νυφικό από το Atelier Versace, με ένα υπέροχο μπούστο. Η πίσω όμως όψη του αποκαλύπτει μια εκπληκτική προσθήκη: το πέπλο και η ουρά καλύπτονται από διάσπαρτα σχέδια των έξι παιδιών τους.

Ο Πιτ φόρεσε ένα κουστούμι που δεν είναι καινούργιο καθώς το σκεπτικό του γάμου τους ήταν να μοιάζει με «μια χαλαρή και διασκεδαστική ημέρα». 

Η Ντονατέλλα Βερσάτσε ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία του νυφικού, συγχαίροντας την Τζολί. Τα σχέδια των παιδιών τους, του 13χρονου Μάντοξ, του 10χρονου Παξ, της 9χρονης Ζαχάρα και 8χρονης Σιλό αλλά και των 6χρονων διδύμων Βιβιέν και Νοξ, ήταν κεντημένα από τον σχεδιαστή του οίκου Λουίτζι Μάσσι.