current views are: 11

2 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:15

Η εξομολογητική επιστολή της Meryl Streep: «Δεν έχω πια υπομονή…»!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία επιστολή που είχε γράψει παλαιότερα η σπουδαία Μέριλ Στριπ γεμάτη προσωπικές αλήθειες, εξομολογήσεις και νοήματα ζωής.

Δημοσίευση 15:15’
αρθρο-newpost

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία επιστολή που είχε γράψει παλαιότερα η σπουδαία Μέριλ Στριπ γεμάτη προσωπικές αλήθειες, εξομολογήσεις και νοήματα ζωής.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία επιστολή που είχε γράψει παλαιότερα η σπουδαία Μέριλ Στριπ γεμάτη προσωπικές αλήθειες, εξομολογήσεις και νοήματα ζωής.

Χωρίς καμία διάθεση εντυπωσιασμού, υπεκφυγής ή ωραιοποίησης καταστάσεων, η καταξιωμένη πρωταγωνίστρια είχε αποκαλύψει: 

«Δεν έχω πια υπομονή με ορισμένα πράγματα. Όχι επειδή έχω γίνει υπεροπτική, απλά επειδή έχω πια φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου, όπου δεν θέλω πια να χάνω χρόνο με όσα με δυσαρεστούν ή με πληγώνουν. Δεν έχω υπομονή με τον κυνισμό, με την υπερβολική κριτική και με τις απαιτήσεις κάθε είδους. Έχω χάσει τη θέληση να ικανοποιώ εκείνους στους οποίους δεν αρέσω, να αγαπάω εκείνους που δεν με αγαπούν και να χαμογελάω σε εκείνους που δεν μου χαμογελούν…

… Δεν χαρίζω πια ούτε λεπτό σε όσους λένε ψέματα ή θέλουν να χειραγωγήσουν. Αποφάσισα να μην συνυπάρχω πια με την προσποίηση, την υποκρισία, την ανεντιμότητα και τον φτηνό έπαινο. Δεν ανέχομαι την επιλεκτική πολυμάθεια, ούτε την ακαδημαϊκή έπαρση. Δεν συντάσσομαι ούτε με το λαϊκό κουτσομπολιό. Μισώ τη σύγκρουση και τις συγκρίσεις. Πιστεύω σε έναν κόσμο αντιθέσεων, γι΄ αυτό και αποφεύγω ανθρώπους με αυστηρές και άκαμπτες προσωπικότητες. Στις φιλίες αντιπαθώ την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με εκείνους που δεν ξέρουν πώς να χαρίσουν μια φιλοφρόνηση ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δυσκολεύομαι να αποδεχτώ όσους δεν τους αρέσουν τα ζώα. Και πάνω απ’ όλα, δεν έχω καθόλου υπομονή με όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».

Πόσο δίκιο έχει…