Από τη Φανή Πλατσατούρα

Στον όμορφα διαμορφωμένο πολυχώρο Τέχνης "Χυτήριο" φιλοξενήθηκε η φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης η σχεδιάστρια μόδας, Μάγδα Κούρκουλου

Η σχεδιάστρια που έγινε γνωστή από τα περίτεχνα σχεδιασμένα "Μπλουζάκια της Αγάπης" θέλησε το ζεστό βράδυ της Τρίτης να δώσει ακόμη ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή με μπλουζάκια με το σύνθημα "Αγάπα με Τώρα".

Κατάμεστη η αυλή του Χυτηρίου με την οικοδέσποινά του, Βάσια Παναγοπούλου, να φορά έναν άγγελο ζωγραφισμένο στο χέρι από τη Μάγδα Κούρκουλου. Την ίδια αγγελική μορφή επέλεξε και η καταξιωμένη δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα που έδωσε το παρών στην εκδήλωση αλλά και πολλοί από τους ερμηνευτές που κράτησαν στο συγκεντρωμένο κοινό μουσική συντροφιά μέχρι αργά το βράδυ. Γκάτσος και Θεοδωράκης, Μούτσης και Χατζιδάκις να ακούγονται και ένα αίσθημα γαλήνης, αγάπης, συλλογικότητας να πλανάται στην ατμόσφαιρα. 

Τα πρϊόντα που συγκεντρώθηκαν -έναντι εισιτηρίου- θα δοθούν στο Εθνικό Νηπιοτροφείο - Ορφανοτροφείο Καλλιθέας καθώς και στη Δράση Αλλληλεγγύης "Φιλόκοσμος".

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε την αγάπη...