current views are: 3

4 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση05:00

Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω εφιάλτες λόγω των κιλών μου»!

Είναι ταλαντούχος, εκδηλωτικός και μιλάει με αλήθειες. Για τον Δημήτρη Σταρόβα ο λόγος, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like και μίλησε για όλα.

Δημοσίευση 05:00’
αρθρο-newpost

Είναι ταλαντούχος, εκδηλωτικός και μιλάει με αλήθειες. Για τον Δημήτρη Σταρόβα ο λόγος, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like και μίλησε για όλα.

Είναι ταλαντούχος, εκδηλωτικός και μιλάει με αλήθειες. Για τον Δημήτρη Σταρόβα ο λόγος, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like και μίλησε για όλα: από τα τηλεοπτικά “Καρντάσιανς” που συμμετέχει μέχρι τις σκέψεις αυτοκτονίας που έκανε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Τα «Καρντάσιανς» επιστρέφουν. Τι αλλαγές χρειάζεται η εκπομπή;

Ξεκινάμε αρχές Οκτωβρίου με ζωντανό πλέον πρόγραμμα κάθε Τρίτη, Τετάρτη και πιθανόν Πέμπτη στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή χρειάζεται κυρίως κάποιες τεχνικές αλλαγές. Από εκεί και πέρα, πέρυσι είχαμε κάποιες διαφωνίες στο θέμα των καλεσμένων. Ορισμένους από αυτούς που ήρθαν στην εκπομπή, εγώ δεν θα τους φώναζα αν περνούσε από το χέρι μου. Είχα προτείνει για παράδειγμα πέρυσι να φέρουμε καλεσμένο τον Κώστα Γκουσγκούνη που θα είχε ένα ενδιαφέρον να μιλήσει για τη ζωή του. Τελικά, του κάναμε την πρόταση αλλά δεν δέχτηκε. 

– Παρεξηγήθηκες ποτέ με τον Γρηγόρη και τη Μαρία, όπως γράφθηκε;

Βλακείες γράφουν. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ και αν μαλώσουμε για κάτι ή διαφωνήσουμε, σε πέντε λεπτά έχει τελειώσει η ιστορία. Όπως μας βλέπετε μπροστά από τις κάμερες, έτσι ακριβώς είμαστε και από πίσω. Γελάμε πολύ στα «Καρντάσιανς», ανταλλάσσουμε βρισιές, σκαρώνουμε πλάκες, αφήνουμε σεξουαλικά υπονοούμενα στη Μαρία… ευτυχώς που όλα αυτά κόβονται στο μοντάζ. Τον Γρηγόρη τον ξέρω από την εφηβεία του. Είναι «σκυλί» στη δουλειά του, περνά ατελείωτες ώρες στο μοντάζ και τον «κράζω» για την τελειομανία του. Η Μαρία πάλι, είναι ένα αγγελούδι. Νιώθεις άνετα μαζί της από την πρώτη στιγμή. Ένα πολύ γλυκό, αυθεντικό πλάσμα που μπορείς άνετα να την χαρακτηρίσεις και ως την «χαρά της ζωής.

– Πώς αντιμετώπισες την οικονομική καταστροφή που είχες στο παρελθόν; 

Σιγά σιγά τελειώνω με αυτή την ιστορία. Μπήκα μέσα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό από μια επιχείρηση με μουσικά όργανα που είχα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχα σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσω. Με είχαν πνίξει τα χρέη. Τώρα όμως, που βλέπω τα πράγματα καθαρά θέλω να πω στον κόσμο να μην κάνει τέτοιες σκέψεις. Τα λεφτά θα στα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα «κρακ» και είπα «όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά».

– Είχες ποτέ κόμπλεξ με τα κιλά σου;

Κόμπλεξ όχι γιατί είμαι και νεόχοντρος. Μέχρι τα 30 μου χρόνια ζύγιζα 78 κιλά, μετά τους «Άγαμους» άρχισα να παχαίνω. Δεν μπήκα ποτέ μέχρι τώρα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα αλλά πλέον θέλω να αδυνατίσω και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Θυμώνω με τον εαυτό μου για τα κιλά μου. Έχω αρχίσει να έχω προβλήματα δυσλειτουργίας, βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και πέφτω ξερός στα δέκα μέτρα. Ήδη έχω περιορίσει αρκετά τη διατροφή μου και ενδέχεται τον χειμώνα να με δείτε και τεκνό. (γέλια) Πάντως, δεν το έπαιξα ποτέ ο ζεν πρεμιέ. Ίσα ίσα που πολλές φορές «χρησιμοποίησαν» τα κιλά μου σε δουλειές.