Για τον λόγο που απέχει τηλεοπτικά μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου τονίζοντας πως δεν πρόκειται να γκρινιάξει ποτέ για το Μέσο που τον έκανε γνωστό και του πρόσφερε δουλειές και χρήματα στη συνέχεια.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Like:

- Γιατί απέχεις τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση; 
Έχω να κάνω τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, γιατί δεν είχα προτάσεις. Τα μισά από αυτά που μου πρότειναν δεν έγιναν ποτέ λόγω της κρίσης. Πέρυσι για παράδειγμα δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση.

 Ποιο θα έλεγες πως είναι το μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης;
Ό,τι γίνεται στην τηλεόραση, γίνεται με πολύ κόπο. Δεν είμαι λοιπόν, από αυτούς που θα γκρινιάξουν για την τηλεόραση ούτε θα περιμένω στη γωνία για να πω ποιο πρόγραμμα ήταν καλό και ποιο όχι. Αφήνω στους άλλους την αρνητική κριτική. Εγώ παρατηρώ ότι τα πράγματα στην τηλεόραση ξανανοίγουν και είναι ευχάριστο αυτό.

- Έχεις δεχθεί πρόταση για παρουσίαση εκπομπής;
Δεν έχω καμία σχέση με την παρουσίαση και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παρουσιάσω δική μου εκπομπή. Παραταύτα, μου έχει γίνει αρκετές φορές πρόταση στο παρελθόν, να παρουσιάσω εκπομπή. Μετά το "Παρά Πέντε" είχα προτάσεις για ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από τηλεόραση μέχρι πολιτική. Μόνο σακούλες σε σούπερ - μάρκετ δεν μας είχαν προτείνει να γίνουμε. (γέλια)

- Ποια ήταν η πιο άσχημη κριτική για την παρέα του "Παρά Πέντε";
Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν "το Παρά Πέντε είναι μια φούσκα και όλοι θα εξαφανιστούν". Πέρασαν οχτώ χρόνια από τότε και επιβιώσαμε. Δεν κάναμε μια επιτυχία και εξαφανιστήκαμε, ούτε επαναπαυτήκαμε. Ευτυχώς, ως παρέα δεν κλονιστήκαμε ποτέ από τέτοιου είδους σχόλια. Η σχέση μας είχε στέρεες βάσεις. Ακόμη φροντίζουμε να βρισκόμαστε κατά καιρούς όλοι μαζί. Δεν υπήρξαν ποτέ ούτε εντάσεις ούτε καυγάδες μεταξύ μας. Ξέρω βέβαια ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου χαιρόντουσαν πολύ όταν γράφονταν "τσακώθηκε η παρέα του Παρά Πέντε".