Παρά τρίχα γλίτωσε το κρατητήριο της Μυκόνου η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η πέτρα του σκανδάλου Ρουμπιγκέιτ, που υποστήριξε ότι σε ηλικία 17 ετών συναναστρεφόταν επί πληρωμή τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα πάρτυ οργίων bunga bunga στην έπαυλή του στην Σαρδηνία!

Ο λόγος ήταν ότι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ την πέρασε για Ρομά που ήθελε να τον εξαπατήσει με πλαστό χαρτονόμισμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 21χρονη σήμερα Μαροκινή, γνωστή και ως «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα», που κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο θέλησε να επισκεφθεί το ινστιτούτο αισθητικής Deni Art of Nails στην Χώρα για καλλωπισμό νυχιών. 

 

Ωστόσο, σύμφωνα με το Mykonoslive.gr η Ρούμπι δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε της επίσκεψής της στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Μετά το μανικιούρ και το πεντικιούρ, κατευθύνθηκε στο ταμείο και έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσει. Όμως το ινστιτούτο δεν διάθετε μηχάνημα για τον έλεγχο της γνησιότητάς του και ο υπεύθυνος πρότεινε στην Ρούμπι να πάει να το «χαλάσει». Έτσι και έγινε.

Η Ρούμπι, συνοδευόμενη από μια φίλη της, αφού εισήλθε σε δυο-τρία καταστήματα και αποχώρησε άπραγη, κατέληξε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Ορνό. Όταν έφτασε στο ταμείο, ο ιδιοκτήτης πέρασε το χαρτονόμισμα από τον ειδικό ανιχνευτή και διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό!

Λόγω και του σκούρου χρωμάτος του δέρματος της Ρούμπι την περάσε για Ρομά και νομίζοντας ότι προσπάθησε να τον εξαπατήσει της επιτέθηκε γεμάτος θυμό. Ακολούθησαν φωνές από την πλευρά της Ρούμπι και απειλές για μήνυση προς τον ιδιοκτήτη. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν οι απαραίτητες εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι γλύτωσαν το αστυνομικό τμήμα!