current views are: 3

5 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:09

Οι καυστικές ατάκες της Joan Rivers!

Θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες κωμικές ηθοποιούς του κόσμου. Εριστική, με χιούμορ ιδιαίτερα καυστικό, προσωπικότητα πληθωρική.

Δημοσίευση 10:09’
αρθρο-newpost

Θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες κωμικές ηθοποιούς του κόσμου. Εριστική, με χιούμορ ιδιαίτερα καυστικό, προσωπικότητα πληθωρική.

Θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες κωμικές ηθοποιούς του κόσμου. Εριστική, με χιούμορ ιδιαίτερα καυστικό, προσωπικότητα πληθωρική. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Τελικά, έχασε τη μάχη με τον θάνατο πριν λίγες ώρες σε ηλικία 81 ετών. Το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον ενώ υποστηριζόταν από τεχνικά μηχανήματα. Η Joan Rivers έγινε γνωστή για την τηλεοπτική της καριέρα. Θεωρούνταν το ίνδαλμα της αμερικανικής τηλεόρασης, η ηθοποιός που με το ταλέντο και την εκφραστικότητά της χρωμάτιζε την αμερικανική οθόνη.

Εντούτοις, έως και αντιπαθής χαρακτηρίζονταν από μία μεγάλη μερίδα κόσμου λόγω των αιχμηρών κριτικών της. Ποιος θα ξεχάσει τη στιγμή που η Joan Rivers αποκαλεί τον μύθο Elizabeth Taylor “χοντρή”, τον Μπάρακ Ομάμπα “ομοφυλόφιλο” και την Jennifer Aniston “εξαιρετικά βαρετή”. Η τελευταία της ατάκα μάλιστα προξένησε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια: “Αυτοί που σκοτώθηκαν στη Γάζα είχαν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης”.

Ακολουθούν παρακάτω λόγια σοφά ειπωμένα από την ίδια -μια μεγάλη ταξιδεύτρια της ζωής- αλλά και λόγια που βγάζουν τουλάχιστον μια έπαρση. Γιατί έτσι ήταν η Joan Rivers: ή την λάτρευες από την πρώτη στιγμή ή δεν άνοιγες ποτέ την τηλεόραση όταν η ίδια έπαιζε σ΄ αυτήν. 

– Η αληθινή ομορφιά είναι ένας φυγάς που δεν θα βρεθεί ποτέ
– Πέτυχα λέγοντας αυτό που σκέφτονται όλοι οι άλλοι
-Έχω πλαδαρά μπούτια αλλά ευτυχώς τα καλύπτει η κοιλιά μου 
– Δεν κάνω γυμναστική. Αν ο Θεός ήθελε να σκύβουμε θα έβαζε διαμάντια στο πάτωμα
– Δεν έχω καμία μέθοδο. Το μόνο που κάνω είναι να δέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι.