Όλα βαίνουν καλώς για το Φώτη Σεργουλόπουλο και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα σε κλινική της Γαλλίας με υψηλό πυρετό (άγγιξε το 40,3). Αρχικά οι θεράποντες ιατροί ανησύχησαν ενώ μετά τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, εντοπίστηκε ότι ο υψηλός πυρετός και η καταβεβλημένη εικόνα του παρουσιαστή οφείλονταν σε ...βακτήριο. Αμέσως, του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση και αυτή τη στιγμή ο πυρετός έχει πέσει στο 38, ο Φώτης έχει ανακτήσει το "καυστικό" χιούμορ του και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στα καθήκοντά του στην τηλεόραση.

Η συμπαρουσιάστριά του Μαρία δεν έπαψε στιγμή να επικοινωνεί στο τηλέφωνο μαζί του και να μαθαίνει για την εξέλιξη της υγείας του, ενώ στο πλευρό του θέλησαν να βρεθούν και η μητέρα και ο αδερφός του Φώτη, τους οποίους όμως εκείνος απέτρεψε αφού όπως τους διαμήνυσε, "έχει πέσει ο πυρετός, είμαι μια χαρά".

Στο πλευρό του Φώτη από την πρώτη στιγμή στάθηκαν οι φίλοι που έχει αποκτήσει στο Παρίσι. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον παρουσιαστή του STAR και να έχει μία γρήγορη ανάρρωση.