Για τους άνδρες, τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου και τη διαφορά ηλικίας τους μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like η Ναταλία Γερμανού. 

«Αν ζούσα τη δεκαετία του ’50 θα ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Θα περνούσα από περίπτερο και θα έλεγαν “αυτή, αυτή είναι”», δήλωσε για το ότι κάνει σχέσεις με νεαρότερους από εκείνη άντρες.

«Δεν υπάρχει κανένας κανόνας και καμία συνταγή στις ερωτικές σχέσεις. Μετράνε τόσο πολύ άλλα πράγματα στο να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί, που έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις την ηλικία να παίζει τον τελευταίο ρόλο», τόνισε στο περιοδικό Like! και πρόσθεσε ότι είχε δίπλα της πάντα έξυπνους συντρόφους: «Δεν με έχουν πολυφοβηθεί, αν υποθέσουμε ότι θεωρούμαι επιτυχημένη. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εικασίες πάνω σε αυτήν την ερώτηση. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν φοβάται τίποτα. Και εγώ είχα την ευτυχία να είμαι με έξυπνους άνδρες».

Εξήγησε ακόμα γιατί ένιωσε ότι απελευθερώθηκε αφότου αποκάλυψε ότι είναι 49 ετών: «Ήταν μια παρόρμηση εκείνης της δεδομένης στιγμής και δεν σου κρύβω ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό πολλοί φίλοι μου, οι οποίοι μου έλεγαν “είσαι χαζή που δεν λες την ηλικία σου τη στιγμή που φαίνεσαι τόσο πολύ μικρότερη. Νομίζω πως είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει πολλά χρόνια πριν. Απελευθερώθηκα όταν είπα την πραγματική μου ηλικία κατά κάποιον τρόπο».