current views are: 1

10 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση05:30

Kαι γιατί πέθανε ο Μεγαλέξανδρος, είπαμε;

Όπως χαζολογούσα στο ίντερνετ (ναι, χαζολογάω στο ίντερνετ), έπεσε το μάτι σε μια ενδιαφέρουσα είδηση. 

Δημοσίευση 05:30’
αρθρο-newpost

Όπως χαζολογούσα στο ίντερνετ (ναι, χαζολογάω στο ίντερνετ), έπεσε το μάτι σε μια ενδιαφέρουσα είδηση. 

Όπως χαζολογούσα στο ίντερνετ (ναι, χαζολογάω στο ίντερνετ), έπεσε το μάτι σε μια ενδιαφέρουσα είδηση. Ένα αρθρίδιο που πάνω κάτω έγραφε ότι οι υπερτροφές (γκότζι μπέρι, κινόα, σπόροι κία κλπ. κλπ.) μπορεί θεωρητικά να θεραπεύουν πάσαν νόσον και πάσαν μα**κιαν αλλά δεν είναι και τόσο αθώες όσο ακούγονται. 

Διότι άμα τις φας εντελώς απρόσεκτα και σε υπερβολικές ποσότητες, μπορεί να τσιμπήσεις κι εσύ με τη σειρά σου μερικά προβληματάκια από light (κοιλιακά) ως heavy (φουλ ζάχαρο). Βέβαια το κομμάτι ήταν μεταφρασμένο του θανατά, θα μπορούσε να το είχε γράψει η θεία μου η Μαρίτσα μετά από κρίση ιλίγγου, αλλά και πάλι κάπως προέκυπτε ένα γενικό νόημα: Ακόμη και οι υπερτροφές, τα έχουν τα κουσούρια τους.

Βέβαια εγώ τα συμπεράσματά μου τα είχα βγάλει όταν άκουσα εκείνη την διαφήμιση που έλεγε ότι κι ο Μεγαλέξανδρος ιπποφαές έτρωγε. Τότε λοιπόν αναρωτήθηκα “αφού έτρωγε ιπποφαές, γιατί τα κακάρωσε σε ηλικία 33 ετών;”, είπα όμως να μην το κάνω ζήτημα και να μην το θίξω. Είναι και εθνικό το θέμα μην το ξεχνάμε, πώς να τα βάλεις με τον μύθο, άσε που παραμονεύει και η αδερφή του η γοργόνα κι εγώ ταξίδεψα φέτος στη Μυτιλήνη με πλοίο. Φύλαγε τα ρούχα σου, φιλαράκι…

Διαβάστε περισσότερα στο provocateur.gr:


σχετικα αρθρα