Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος σε γνωστό περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύχρονη σχέση του με τη Ζέτα, τον Ηρακλή, τη νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και για τη σεξουαλικότητά του και τους gay.

"Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά. Ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή". Mε τον τρόπο αυτό έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς και έκαναν λόγο για την προτίμησή του στο ανδρικό φύλο.

Δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη "γυναίκα της ζωής του", όπως είχε χαρακτηρίσει τη Ζέτα Μακρυπούλια σε παλαιότερη συνέντετυξή του, για την οποία εξομολογήθηκε: "“Είναι πολύ περίεργη η ζωή, γι' αυτό είναι μοναδική. Είναι μαγικό όταν δυο άνθρωποι γίνουν ένας και καταραμένο όταν ο ένας αυτός άνθρωπος ξαναγίνεται δυο. Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με την Ζέτα, αφού και οι δυο έχουμε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί”. Σε ό, τι αφορά την νέα του αγαπημένη Υβόννη Μπόσνιακ, αρκέστηκε στο να πει πως "Η Υβόννη είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά απ' ότι εξωτερικά”.

Τέλος αναφέρθηκε στην ομάδα της οποίας ήταν πρόεδρος στο παρελθόν τον Ηρακλή αλλά και στις απειλές που συνεχίζει να δέχεται για τη ζωή του. "“Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς” και συνέχισε: “Ότιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω”.