Στην τηλεόραση επιστρέφει η Μαρία Σολωμού, η οποία βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA, "Μάνα εξ΄ ουρανού".

Η όμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε αποκαλυπτική για λογαριασμό του περιοδικού Like και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη καθώς και τη σέξι εικόνα που υιοθετεί.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Νιώθεις σέξι; Σε φλερτάρουν οι άνδρες;
Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες με κοιτούν. Θα σου πω όμως, για ποιον λόγο. Με παρατηρούν και λένε «α! κοίτα η Σολωμού. Για να δούμε πως είναι. Τελικά είναι πιο κοντή από κοντά». Γι΄ αυτό με κοιτάνε οι άνδρες στον δρόμο και όχι επειδή με φλερτάρουν. Δεν είμαι από τις γυναικάρες του σινεμά που κυκλοφορούν στον δρόμο και μένουν όλοι έκθαμβοι. Δεν είναι έτσι η ζωή μου και ούτε θα ενισχύσω την εικόνα του σέξι θηλυκού για να με προσέχουν οι άνδρες. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πιστεύω ότι κατάφερα να με λένε «σέξι», κυκλοφορώντας με την φόρμα και άβαφη. Φανέρωσα αν θες ένα άλλο πρότυπο γυναίκας.

- Ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να χωρίζετε με τον Πάνο Μουζουράκη;
Πάλι βγήκε ότι χωρίζουμε; (γέλια) Κάθε καλοκαίρι μας χωρίζουν. Δηλαδή τον χειμώνα δεν έχουμε προβλήματα στη σχέση μας; Μόνο το καλοκαίρι σφαζόμαστε; Τι να πω; Θα το ξεχάσουν και αυτό... Είμαστε μαζί πάνω από 4 χρόνια και είμαστε μια χαρά.

- Παραταύτα, έχετε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό;
Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίσεις, όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αναθεωρούν καταστάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα στη σχέση τους. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη όμως, τα προβλήματα λύνονται από μόνα τους. Και στη δική μας σχέση υπάρχει δυνατή αγάπη. Είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Πάνο. Από τη σχέση μου μαζί του έχω πάρει μεγάλη δόση έρωτα, δεν έχουμε μια τυπική σχέση. Και γι΄ αυτό δεν μου λείπει τουλάχιστον μέχρι τώρα, ένας νέος έρωτας. Γενικότερα στη ζωή μου, έχω ερωτευθεί πολύ. Είναι ναρκωτικό ο έρωτας...