Για την παιδική της ηλικία αλλά και γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό της ροκ όπως συχνά την χαρακτηρίζουν, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Τι εικόνες θυμάσαι έντονα από την παιδική σου ηλικία;
Ήμουν αγοροκόριτσο. Πήρα πολλές αναφορές από τα αδέρφια μου, που ήταν μεγαλύτερα από εμένα. Με θυμάμαι να τους παρατηρώ την ώρα που παίζουν γιαουρτοπόλεμο και να ενθουσιάζομαι. Σαν παιδί δεν μου έλειψε το παραμικρό. Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Είχαμε κάποια οικονομική άνεση, έμενα στα βόρεια Προάστια, πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο, συμπεριφερόμουν με συγκεκριμένους κανόνες και φορούσα ότι όλα τα παιδιά της τάξης μου. Γενικά, ήμουν αρκετά σνομπ. Προσγειώθηκα όμως, όταν μπήκα στο Εθνικό θέατρο και ανοίχτηκε μπροστά μου ένας άλλος κόσμος. Μέχρι τότε ήμουν σπίτι - σχολείο. Στο κέντρο της Αθήνας δεν κατέβαινα μόνη μου, παρά μόνο με τη μαμά μου και μόνο όταν έπρεπε να επισκεφθούμε τον οδοντίατρό μας.

- Και πότε έγινες ροκ;
Δεν νιώθω ότι είμαι ροκ. Έχω κάνει κάποιες φωτογραφίσεις που παρέπεμπαν στο συγκεκριμένο στιλ αλλά ο τρόπος ζωής μου δεν είναι καθόλου ροκ. Με χαρακτηρίζουν έτσι ίσως επειδή οδηγώ μηχανή ή επειδή επέλεξα να μην παντρευτώ στην εκκλησία. Από την άλλη βέβαια δεν ήμουν ποτέ και αυτό που λέμε «ταγάρι». Θα με χαρακτήριζα ως έναν πολύ κανονικό άνθρωπο.

- Τα παιδιά σου σε έχουν κρίνει ποτέ αυστηρά;
Τα παιδιά μου, η Κλειώ και ο Φίλιππος, είναι μόλις 11 και 9 χρονών. Ωστόσο, είναι πλέον αρκετά μεγάλα παιδιά για να καταλαβαίνουν τη δουλειά της μαμάς τους. Ισχύει, ότι καμιά φορά τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Θυμάμαι πριν χρόνια, είχε έρθει ο Φίλιππος να με δει σε μία παράσταση. Στο τέλος γύρισε και μου είπε: «μαμά δεν σε χειροκρότησα γιατί δεν ήσουν καθόλου αστεία». Ήταν σαν να μου έδωσε ένα χαστούκι, να μου είπε «μαμά άλλαξε, διόρθωσέ το», όπως και συνέβη.