Θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της διεθνούς πασαρέλας. Έχει περπατήσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks, έχει φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και φυσικά έχει ανταμειφθεί με ιλιγγιώδη ποσά για τις υπηρεσίες της.

Η βιογραφία της Μόριν Κάλαχαν έρχεται να "κάψει" την Kate Moss και να μας δείξει το... άλλο της πρόσωπο: μια γυναίκα εξαρτημένη από ουσίες και μπλεγμένη σε ερωτικά σκάνδαλα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στη βιογραφία που αφορά στη ζωή του διάσημου μοντέλου, η Kate Moss το έριξε στα ναρκωτικά απ΄ όταν ήταν ακόμη μαθήτρια. Το διαζύγιο των γονιών της ήταν η αιτία που η εκρηκτική star αποφάσισε να πάρει τον κακό δρόμο. Ως μαθήτρια μάλιστα, έκανε συχνά κοπάνες προκειμένου να πάει στην παμπ που ήταν κοντά στο σχολείο της για να "φτιαχτεί".

Στις σελίδες του ίδιου βιβλίου, διαβάζουμε και για την πλούσια ερωτική ζωή της: το 1994 ερωτεύθηκε τρελά τον Johnny Depp. Η συνάντησή τους και ό,τι επακολούθησε, ήταν ένα ταξίδι στην άβυσσο των ναρκωτικών. Στη συνέχεια γνωρίζει τον Jude Law. Εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος. Ένα ερωτικό τρίγωνο δεν άργησε να δημιουργηθεί. «Ήταν οι τρεις τους μαζί στα πάρτι και στο κρεβάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά η βιογράφος.

Πλούσια και πολύπτυχη λοιπόν, η ζωή της super star...

TAGS