Διευκρίνιση ειδοποίησης: Η υπογράφουσα, καθώς και όλοι οι συνεργάτες του Provocateur, αδυνατούν να πληρώσουν πάνω από 15 ευρώ εκάστην μήνυση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Μη παρανοήσετε και μας ζητάτε από 15 το κεφάλι!

Εννοώ να μαζευτούμε όλοι, να βάλουμε ρεφενέ τα ψιλά και να δώσουμε μια αποζημίωση της τάξεως των 15 ευρώ, που θα μας λείψουν, δε λέμε, αλλά έως εκεί φτάνουν οι οικονομίες μιας ζωής, που ανάποδα να μας γυρίσεις. Δικηγόρο δε για τα δικαστήρια, θα στέλνουμε τον Τάσο Θεοδωρόπουλο, να εδώ, όπως κάθεται, όπου θα του φοράμε κοστούμι και γραβάτα και θα του τραβάμε και ένα ξύρισμα, αφού έχει κάνει και το δεύτερο έτος της Νομικής, στην Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας!

Διότι γράφεις κάτι, συνήθως με χιουμοριστική διάθεση -αν και όχι πάντα πετυχημένο- και με κοινό νου! Βλέπεις την Τάδε Τάδη, κάθε μέρα στα social media να φωτογραφίζεται με την κιλότα της μόνο. Καταγράφεις το γεγονός της κιλότας! Σε απειλεί με μεγαλοδικηγόρο για μήνυση γιατί μάλλον δεν κατέγραψες και την ύφανση της κιλότας! Πολύ θιγμένη που την κατονομάζεις ξεβράκωτη –σου ξέφυγε, αφού φόραγε κιλότα (ΜΟΝΟ), κύριοι Δικαστές, ήμαρτον!- σου ζητεί 100.000 αποζημίωση ή να κατεβάσεις το κείμενο σου! Πριτς! Καλύτερα να κατεβάσεις εσύ την κιλότα Τάδη μου να κυριολεκτεί το άρθρο!

Διαβάστε περισσότερα στο provocateur.gr