Προγαμιαίο συμβόλαιο υπέγραψαν οι Brangelina προκειμένου να διαφυλάξουν την περιουσία τους.

Η συμφωνία αξίας 425 εκατομμυρίων δολαρίων, έγινε προκειμένου να προστατευτούν τα έξι παιδιά του ζευγαριού, αν και εφόσον αυτό χωρίσει.

Οι όροι μάλιστα της προγαμιαίας συμφωνιας είναι ιδίαιτερα αυστηροί. Έχουμε και λέμε:

  • Αν ο Μπραντ Πιτ απατήσει την Αντζελίνα Τζολί, ενώ είναι ακόμα παντρεμένοι, τότε η πλήρης κηδεμονία των έξι τους παιδιών, περνά στην 38χρονη ηθοποιό, σε περίπτωση διαζυγίου.
  • Αν το ζευγάρι αποφασίσει κάποτε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τότε ο καθένας θα λάβει τα χρήματα που του ανήκουν (από τα 425 εκ. σύνολο περιουσίας, τα 240 ανήκουν στον 50χρονο ηθοποιό, και τα 185εκ. στην Τζολί).
  • Όσο για τα εκατομμύρια που έβγαλαν ενώ ήταν παντρεμένοι; Αυτά θα καταχωρηθούν σε ένα καταπίστευμα για τα έξι τους παιδιά, Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βίβιαν, ενώ το περιεχόμενό του θα χωριστεί με έξι διαφορετικούς τρόπους.
  • Στο προγαμιαίο συμβόλαιο, Μπραντ και Αντζελίνα φρόντισαν να μεριμνήσουν (εκτός από τα παιδιά τους), και για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα θετά τους παιδιά (Βιετνάμ, Καμπότζη, Αιθιοπία).
  • Τέλος, η συμφωνία προβλέπει και ένα ποσό που θα χρηματοδοτεί έρευνες θεραπείας του καρκίνου, λόγω της προσωπικής εμπειρίας της Τζολί, η οποία έχασε στο παρελθόν τη μητέρα της, ενώ υπεβλήθη και η ίδια σε διπλή μαστεκτομή, μιας και είχε μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο.