Με καλεσμένο τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή της σήμερα η Φαίη Σκορδά μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα αποφάσισε να ανακοινώσει πως είναι έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός εκδότης πήγε με το ζεύγος στην κουζίνα για τους μαγειρέψει ξιφία με ζυμαρικά. Καθώς έκοβε τον ξιφία είπε στη Φαίη: «Εσύ τώρα μείνει μακριά» και εκείνη ρώτησε γιατί. «Δεν τα έχουμε πει αυτά βρε Φαίη;» παρενέβη τότε ο σύζυγός της. «Α! Νόμιζα ότι εννοούσε για τη μυρωδιά» απάντησε αμήχανα εκείνη.

Με την γνωστή του αμεσότητα ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τότε την Φαίη Σκορδά αν είναι έγκυος και εκείνη διστακτικά απάντησε: «Με ταμπλό δε βγήκαμε να πούμε ότι είμαι έγκυος αλλά....» και συμπλήρωσε «Δεν το λες μέχρι τους πρώτους 3-4 μήνες μέχρι να “δέσει” το μωρό όπως λέει η γιαγιά μου» καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας βιάστηκε να πει: «Δεν το κρύβουμε όμως» και συμπλήρωσε «Στην Φαίη έχει αρχίσει να φαίνεται».

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής το θέμα της συζήτησης επέστρεψε στην εγκυμσύνη της Φαίης Σκορδά όταν ο γνωστός εκδότης τους ρώτησε στα Γαλλικά, αν γνωρίζουν αν το παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι, «Γερό να είναι και ότι να είναι. Στο χωριό μου βεβαίως λέμε, Γερό να είναι και να ουρεί όρθιο» είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Πάντως είναι σίγουρο πως εγώ θέλω πιο πολύ δουλειά πάνω σε αυτό το θέμα από ότι η Φαίη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που συμβαίνει τώρα σ’ εκείνη, και τι ανάγκες έχει».