current views are: 1

17 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:40

Γιατί απειλεί με μηνύσεις ο Θοδωρής Αθερίδης!

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή μίλησε σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δημοσίευση 14:40’
αρθρο-newpost

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή μίλησε σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή μίλησε σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξής του, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Like:

– Έχεις ερωτευθεί σε σημείο να κάνει τρέλες;
Ναι, νομίζω ότι αυτό που αναλογεί στους ανθρώπους το έχω πάρει. Είχα μεγάλους έρωτες στη ζωή μου. Για ΄μενα άτυχοι είναι οι άνθρωποι που δεν ερωτεύθηκαν ποτέ.

– Επειδή έχουν ακουστεί πολλά, ποια είναι η σχέση σου με τη Σμαράγδα Καρύδη;
Με τη Σμαράγδα συνεργαζόμαστε συχνά γιατί ξέρουμε και οι δύο ακριβώς τι θέλουμε σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Είναι φίλη μου και την αγαπάω. Και τους ανθρώπους που αγαπάω, τους αποδέχομαι συνολικά ως έχουν. Αγαπάω πολλά πράγματα πάνω της δεν έχει νόημα όμως, να τα πω δημόσια…

– Ενοχλείσαι όταν δημοσιεύματα θίγουν θέματα της προσωπικής σου ζωής;
Φυσικά και θα ΄μαι ενοχλήσει ένα τέτοιο δημοσίευμα ή φωτογραφίες που εκθέτουν την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω δώσει δικαιώματα, δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται για τα προσωπικά μου. Αν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά, θα πέσουν μηνύσεις.