Από τη Φανή Πλατσατούρα

Το κουδούνι χτύπησε και σε ρόλο μαθητών βρέθηκαν αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι.

Το MEGA πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης την παρουσίαση του νέου φιλόδοξου τηλεοπτικού project του "The Music School". Πρόκειται για ένα talent show - ισραηλινής προέλευσης- το οποίο θα προβάλλεται από τις αρχές Οκτώβρη για 16 συνολικά επεισόδια και θα έχει ως στόχο του να αναδείξει καλές παιδικές φωνές στο τραγούδι. Παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Κύπρο θα λάβουν μέρος ως διαγωνιζόμενοι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project και θα κρίνονται σε εβδομαδιαία βάση για τις επιδόσεις τους από έμπειρους επαγγελματίες: Βαγγέλης Γερμανός, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη και η νεαρή Demy. Στον ρόλο της παρουσιάστριας η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στα θετικά του συγκεκριμένου τηλεοπτικού παιχνιδιού είναι όπως μας ενημέρωσε το Μεγάλο Κανάλι, το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών καθώς και ότι ο νικητής θα λάβει υποτροφία από το Ωδείο Αθηνών. Ξεναγηθήκαμε μάλιστα, στις ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες του show εγκαταστάσεις του πολυχώρου Τέχνης "Αθηναϊδα", χαζέψαμε τις όμορφα διακοσμημένες αίθουσες διδασκαλίας όπου οι μικροί μπόμπιρες θα μελετούν τα... μουσικά μαθήματά τους και φωτογραφίσαμε τον χώρο από τον οποίο θα βγαίνει στον αέρα η εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τονίστηκε πολλές φορές ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου τηλεοπτικού project. Προσδοκούμε αυτός να τηρηθεί στο ακέραιο καθώς πρόκειται για ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες, άμαθες στα φώτα, την έκθεση και τη δημοσιότητα.