Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Like έδωσε ο ταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου, όπου μίλησε για τη δημοσιότητα, το γυναικείο φλερτ αλλά και για το αν θεωρεί τον εαυτό του "καλό ηθοποιό".

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Θα σε χαρακτήριζες «καλό ηθοποιό»;
Σε καμία περίπτωση. Όποτε πάω να δω μια ταινία στην οποία παίζω, πάντα εντοπίζω λάθη μου. Όχι απλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλό ηθοποιό, αλλά νομίζω ότι έχω ακόμη πολλά χιλιόμετρα και πολύ δουλειά να κάνω για να φτάσω στο αποτέλεσμα που επιθυμώ. Ούτε στο 20% δεν έχω καταφέρει να γίνω αυτό που λέμε «καλός ηθοποιός».

- Τι δεν θα έκανες για τη δημοσιότητα;
Η δημοσιότητα με έχει βοηθήσει πολύ στο θέμα της δουλειάς, δεν μου έχει στερήσει κάτι. Εντούτοις, δεν θα στήσω καυγάδες, ούτε θα δημιουργήσω εντάσεις για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου. Έχει συμβεί να καυγαδίσω άσχημα με συνάδερφο πάνω στη δουλειά γιατί θέλω να βγει ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί στο έπακρο τον θεατή. Εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά μου και όχι όλο αυτό το παρασκήνιο του χώρου και ο θόρυβος χωρίς αιτία. 

- Αποδέχεσαι το γυναικείο φλερτ; Σε κολακεύει;
Σίγουρα με κολακεύει ο γυναικείος θαυμασμός ή ο χαρακτηρισμός «γοητευτικός άνδρας». Είναι ωραίο να ξέρεις ότι αρέσεις, αρκεί να μην μένεις εκεί. Προσωπικά, δεν με απασχολεί η εξωτερική μου εμφάνιση ούτε πούλησα ποτέ την εικόνα του ωραίου. Αν πραγματικά αυτό ήθελα, θα το είχα κάνει όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε μου αρέσει να φιγουράρω στα περιοδικά ως «ο ωραίος». Συχνά, ξυπνάω το πρωί, κοιτάζομαι στον καθρέπτη και λέω: «πώς είσαι έτσι ρε;