current views are: 1

18 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση05:46

Όχι άλλο Κωστόπουλο!

Λένε στην Αμερική ότι από δύο πράγματα δεν μπορείς να γλυτώσεις: από τον θάνατο και τους φόρους.

Δημοσίευση 05:46’
αρθρο-newpost

Λένε στην Αμερική ότι από δύο πράγματα δεν μπορείς να γλυτώσεις: από τον θάνατο και τους φόρους.

Λένε στην Αμερική ότι από δύο πράγματα δεν μπορείς να γλυτώσεις: από τον θάνατο και τους φόρους. Στην Ελλάδα, λέω εγώ, πρέπει να προσθέσουμε ένα πράγμα ακόμη στην εξίσωση. Ή μάλλον ένα πρόσωπο, τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ό,τι και να γίνει, ό,τι κι αν συμβεί, λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, ο Πετράν θα είναι πάντα κοντά μας. Θα μας συνοδεύει είτε το θέλουμε είτε όχι μέσα από τα media, μέσα από μία ακόμη μεταμόρφωση, μέσα από την τελευταία του μετάλλαξη. Μπροστά του, ακόμη και οι χαμαιλέοντες θα έμοιαζαν με τοπία βιομηχανικά και ψόφια.

Η αφορμή για να τα γράψω τα ανωτέρω; Μα η επιστροφή του στο ίντερνετ μέσα από μια φρέσκια ιστοσελίδα. Το όνομα της οποίας δεν θα το γράψω, μιας και ήταν το μοναδικό προαπαιτούμενο στο πρώτο editorial του Κωστό. Κάτι σαν “βρίστε εμένα όσο θέλετε, δεν με νοιάζει αρκεί να γράφετε πώς λένε την ιστοσελίδα”. Το βασικό αξίωμα δηλαδή της αμερικάνικης διαφήμισης, για να θυμηθώ ξανά τις ΗΠΑ. Δεν υπάρχει αρνητική και θετική προβολή, υπάρχει μόνο προβολή. Αυτό το καταραμένο το visibility, που έχει βάλει μπουρλότο στα καλύτερα τα σπίτια…

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο


σχετικα αρθρα