Έχει πολλές φορές μιλήσει ανοιχτά για την επικίνδυνη άνοδο ακροδεξιών κομμάτων στην πολιτική σκηνή αλλά και τον φασισμό που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Για την ταλαντούχα Νατάσσα Μποφίλιου ο λόγος, η οποία έδωσε το δικό της διαδικτυακό μήνυμα με αφορμή τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ευαισθητοποιημένη ερμηνεύτρια έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

"Ένα χρόνο πριν δολοφονήθηκε από τους φασίστες ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι ο πρώτος και δυστυχώς δε θα είναι κι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα απραγματοποίητο. Όσο κι αν λυπηθούμε, όσο κι αν ντραπούμε, όσο κι αν οργιστούμε, όσο κι αν πενθήσουμε, δε θα γυρίσει πίσω. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ουρλιάζουμε όχι στο φασισμό και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε...

... Δεν επιτρέπεται ποτέ να ξεχνάμε, μέσα σε αυτό το βάλτο που λέγεται, εμείς κι ο κόσμος μας, εκείνους που σήκωσαν και σηκώνουν στην πλάτη τους με τη ζωή τους, τη ζωή μας. Αν στερέψουμε από σθένος, από ήρωες κι από αγώνες είμαστε όλοι τελειωμένοι. Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο, το καθήκον κι η έμπνευση μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης. Για να σταματήσουμε πια να μετράμε τα χρόνια με το αίμα και τα κορμιά. Κι ίσως να γίνουμε όλοι αδερφοί. Κάποτε."