Σε όλα αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης δίνοντας συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ναρκωτικά και αλκοόλ, gay pride και γυναίκες. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε άποψη για όλα και την εξέφρασε δημόσια.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου":

Η ερώτηση της εγγονής του για το ανδρικό στριπτίζ
Με ρώτησε η 17χρονη εγγονή μου για το ανδρικό στριπτίζ και αν μπορεί να πάει. "Βέβαια μπορείς να πας" της είπα. Δεν πρέπει να τους μένουν απωθημένα. Πρέπει να τα γνωρίζουν σε ηλικίες που τους γεννιούνται τα ερωτηματικά.

Το αλκοόλ
Δοκίμασα πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν έχω κατασταλλάξει ακόμα. Τα καλύτερα πράγματα γίνονται με μέτρο. Εγώ στη ζωή μου δεν είχα μέτρο, κάνω ακραία πράγματα, αλλά ακόμα και τα ακραία πράγματα έχουν κι αυτά ένα μέτρο. Με το αλκοόλ... έπινα μέχρι σκασμού! Έχω περιέργεια να δω τι είναι μετά. Αυτό είναι που σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια. Την έχω πατήσει πολλές φορές. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη. Μπήκα σε πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. 

Το gay pride
Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνει κάθε νορμάλ κοινωνία. Οι ομοφυλόφιλοι κάθε μορφής διεκδικούν ίσα δικαιώματα. Στον αμερικανικό στρατό η ομοφυλοφιλία αναγνωρίστηκε επισήμως. 

Τα τατουάζ
Όλα τα τατουάζ έχουν ένα συμβολισμό. Έχω 7-8. Δεν μου αρέσουν τα τατουάζ-μανίκια, αλλά θα χτυπήσω μια γοργόνα.

Οι γυναίκες
Ερωτεύομαι χίλιες φορές την ώρα. Ο άντρας δεν ολοκληρώνεται, αν δεν έχει μια γυναίκα δίπλα του. Η γυναίκα είναι λόγος ύπαρξης.