της Αλεξάνδρας Τσόλκα  

Από όταν γνωρίστηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σκόρπιζαν ως ζευγάρι γύρω τους, χαρά, ζεστασιά και ευγένεια. Στο ανοιχτό τους σπίτι, η φιλοξενία τους ήταν πάντα σαν αγκαλιά αλλά χωρίς εκζήτηση και πόζες. Όμορφοι, ερωτευμένοι πάντα, γλυκύτατοι έφτιαξαν ένα ζευγάρι να το καμαρώνεις, τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα της διασημότητας της νεόπλουτης, αφόρητης επιδειξιμανίας. Και τώρα πια είναι οικογένεια!

Η εργασιομανής, ακούραστη Σταματίνα έκανε δυο υπέροχες κόρες και έλαμψε ακόμη πιο πολύ από ευτυχία, προλαβαίνοντας να διαπρέπει στην δουλειά της, άλλα και να μεγαλώνει τα μωρά της με τρυφερότητα, αφοσίωση, περίσσευμα αγάπης. Θα μου συγχωρείστε τον τόσο προσωπικό τόνο αλλά επειδή αυτό το κορίτσι το χω γνωρίσει από την πρώτη μέρα που πηρέ στο Σταρ το μικρόφωνο για τα ρεπορτάζ, μέχρι τώρα που είναι εκπομπαρχισα και την ξεχωρίζω ανάμεσα σε όλες σχεδόν τις άλλες, γιατί είναι ευγενική και δυναμική, σταράτη και όχι υπόγεια, καλλιεργημένη, πολυταξιδεμένη, με ανοιχτούς ορίζοντες, θεατρόφιλη, για όλα αυτά και εξαίρετη συζητήτρια, γλυκός άνθρωπος, ανοιχτόκαρδη, σοβαρή στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων της ζωής, αλλά με μια αίσθηση του χιούμορ καταλυτική.

Πολύ συγκινημένη την βλέπω πανέμορφη το μεσημέρι της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου μαζί με τον σύζυγο της και άνθρωπο πραγματικά σπάνιο, που είναι το «νέο πράγμα» της επιστήμης της νομικής πανευρωπαϊκά, τον Θέμη Σοφό να λάμπει, υπέρκομψη,  σε ένα λευκό, χάρμα οφθαλμών και κομψότητας φόρεμα. Έχω αντίστοιχα δει βαφτίσεις, πάρτι, εμφανίσεις «σταρ» σε κοινωνικά γεγονότα όπου η ακριβή φοδρίτσα του τάχα μου σχεδιαστή  υπάρχει για να φαίνεται το στήθος, το πόδι, η κοιλιά, ταιριάζει μόνο σε πίστες και μάλιστα στο πρώτο πρόγραμμα πριν βγει η μπουζουκοντίβα που ένα γούστο όσο να ναι το χει αναπτύξει. 

Μπροστά σ αυτό το ζευγάρι και στις υπεροχές κόρες, στο κτήμα Νάσιουτζικ οι 270 καλεσμένοι, οι περισσότεροι απ τον χώρο της τηλεόρασης και  οι καλοί απ αυτόν της νομικής, μόνο αφοπλισμένοι μπορούσαν να αισθανθούν και να αφήσουν κατά μέρος, τις ίντριγκες, τα κοτσουμπολιά, τις μεγάλες ή μικρές κακίες και τις αλαζονείες. Έτσι κι αλλιώς η μεγάλη γιορτή για δυο νέα πλάσματα, καινούργια στον κόσμο – σαν ψέματα μου φαίνεται, ακόμη, πως η μικρή Σταματινα είναι μαμά!- μόνο χαρά πρέπει να φέρνει, ακόμα και στους αλαζονικούς, όλο έπαρση και εγωισμό και εγωκεντρισμό σταρ της τηλεόρασης.

Η φιλοξενία ήταν άψογη και για άλλη μια φορά χωρίς επίδειξη χλιδής άλλα με αρχοντιά. Ανάμεσα στους καλεσμένους, η κ. Φαίη Σκορδά με τον σύζυγο της, η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της Έλενα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο Νίκος Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη, ο Δήμος Βερύκιος, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Παναγιώτης Στάθης, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, και τους δυο τους γιους τους, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Αναδιώτης, οι τωρινοί συνεργάτες της Σταματίνας, Κώστας Φραγκολιάς,  Δημήτρης Παπανώτας, η νεαρή χορευταρού Ελένη Τσολάκη, άλλα και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και τον μεγάλο γιο τους, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πανταχού παρών κοινωνικότατος δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος κ.α. 

Να ζήσουν τα δυο όμορφα κορίτσια, με όλες τις ευχές των ανθρώπων να τα μοιραίνουν και να νιώσουν πως είναι τυχερά γιατί γεννηθήκαν από γονείς που ξέρουν να αγαπούν...