Η Ελεονώρα Μελέτη έχοντας αφήσει το Star μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη για τα σχέδια της και τη νέα της τηλεοπτική στέγη το «Ε».

«Έχουν γραφτεί τα πάντα» είπε για την εκπομπή που αποτελεί πρόταση της, «όλοι έχουν βγει κι έχουν πει κάτι γι' αυτή την εκπομπή. Ότι είναι ταξιδιωτική, ότι είναι εκπομπή με extreme sports, ότι θα είναι σαν τους "Πρωταγωνιστές"... Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Θα σας αφήσω λίγο ακόμα να φτιάξετε και άλλα σενάρια».

Συνέχισε τονίζοντας την έξαψη που νιώθει για το νέο της εγχείρημα τονίζοντας πως «είναι κάτι που έχω νιώσει καιρό, χρόνια τώρα. Έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα στην τηλεόραση, από αμιγώς ενημερωτικό δελτίο σε μεγάλο ενημερωτικό σταθμό μέχρι παρουσίαση καλλιστείων. Πιστεύω ότι μπορώ να έχω μια σφαιρική άποψη του τι μου αρέσει και τι όχι και τι θα ήθελα να κάνω. Είναι κάτι που έχω εκφράσει καιρό τώρα και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το διεκδικήσω».

Όσον αφορά στην μεσημεριανή ζώνη που υπηρέτησε είπε σοβαρά πως: 

«Για μένα η τηλεόραση είναι τηλεόραση, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, εξυπηρετεί συγκεκριμένο κόνσεπτ σε διαφορετικές ζώνες και ώρες. Αν είσαι επαγγελματίας σοβαρός δεν βάζεις ταμπέλες. Αν είσαι στη φάση που μπορείς να επιλέξεις, να παρουσιάζεις πράγματα τα οποία σου προσφέρουν πρέπει να το σέβεσαι.

Από εκεί και πέρα εμένα με ενοχλεί να βλέπω από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει αυτή τη ζώνη να την χαρακτηρίζουν, γιατί έχουν φάει ψωμί από αυτήν καλώς ή κακώς. Όπως επίσης με ενοχλεί να ακούω από κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν εξυπηρετήσει κάποια συγκεκριμένα κόνσεπτ να εναντιώνονται, γιατί πολλοί από αυτούς στη συνέχεια η ιστορία έχει δείξει ότι κάνουν αυτό το κόνσεπτ. Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι».