Στη βάπτιση των κοριτσιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, συναντήθηκαν οι κάποτε κολλητοί φίλοι που έπαιζαν μαζί ηλεκτρονικά και βρίσκονταν στο ίδιο πλατό, αλλά μετά ψυχραμένοι, Γιώργος Λιάγκας και  Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Ο δεύτερος δε, στην πληθώρα συνεντεύξεων του, ως άλλος Οβίδιος έκανε πάντα τοποθετήσεις «Περί φιλίας». 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γράφτηκε πως έκανε την πρώτη κίνηση και χαιρέτησε εκείνος, τον άλλοτε συνεργάτη του και φίλο, Γιώργο Λιάγκα, όχι ως αυτοκρατορικά ανώτερο, άλλα ως μεγαλύτερο…  

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πλησίασε αρχικά τον μικρό Γιάννη, τον γιο του παρουσιαστή,  που έπαιζε με τον μπαμπά του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μικρό γιατί τα χρόνια που ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάζονταν στο πρωινό του Μega είχε ζήσει τον γιο της οικογένειας από τις πρώτες μέρες της γέννησης του. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του fthis.gr,  η συζήτηση των δύο ανδρών κράτησε μόνο λίγα λεπτά, ενώ στη συνέχεια η καλή πάντα Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που έκατσε στο τραπέζι του Δημήτρη Ουγγαρέζου και συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα. 

Πάντως οι διαπρεπείς διάσημοι της εγχώριας κοσμικής ζωής είναι βράχοι αμετακίνητοι στις επιλογές, στις συμπάθειες και στις αντιπάθειες τους. Σε συμφέρον… συγγνώμη… κουβέντα να βρισκόμαστε…