Πέρυσι μοιράζονταν το ίδιο πλατό, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντεμπιντάντ να διεκδικεί όσο χώρο πίστευε πως της αναλογούσε, δηλαδή… όλον!

Φέτος η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε για δεύτερη φορά απ' τον Alpha και βρέθηκε στη δεύτερη τηλεοπτική στέγη της ζωής, μιας και ανάρπαστη δε την λες. Πήγε λοιπόν, στο «Ε» και στάθηκε απέναντι από την Σπυροπούλου με αντίστοιχου ύφους εκπομπή. Θα μου πεις και τι θα παρουσίαζε; Οικονομική εκπομπή σαν του Ντευτερέος στη Νέα Υόρκη; Παρόλα αυτά, την δεύτερη μέρα της αναμέτρησης της, η Καραβάτου πήρε κεφάλι στην κούρσα, ενώ στην πρεμιέρα τους, το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή της Σπυροπούλου πήρε με μεγάλη άνεση την πρωτιά.

Στο χρονικό διάστημα 10:00 - 14:00, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν στο σύνολο τηλεθέασης, ποσοστό 11% για τo Σπίτι μου Σπιτάκι μου της Σπυροπούλου και 13,9% για το Στα καλά καθούμενα της Καραβάτου. Η εκπομπή του «E» κατάφερε να περάσει μπροστά, με διαφορά.

Όσον αφορά στα δυναμικά κοινά ηλικίας 15 - 44, οι μετρήσεις έδειξαν για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 12,4% και για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου 12%.

Φυσικά και είναι νωρίς και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, αλλά και η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται…