Την αυτοβιογραφία της έχει αρχίσει να γράφει η Βάνα Μπάρμπα.

Όπως δήλωσε στα «Παραπολιτικά» η ηθοποιός, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο θα περιλαμβάνει τα γεγονότα της ζωής της από την ηλικία των 17 χρόνων που έφυγε από τα Γιάννενα για να έρθει στην Αθήνα μέχρι το 2002 που ήρθε στον κόσμο η κόρη της.

Ανάμεσα στα «καυτά» θέματα που θα περιλαμβάνει το βιβλίο της θα είναι οι μεγάλοι έρωτες, τα μεγαλεία, οι ίντριγκες, οι καταστροφές, οι προσδοκίες, οι επαγγελματικές συνεργασίες και η δόξα που γνώρισε. 

«Θα λέγεται «Αθήνα-Γιάννενα, με δυο παπούτσια πάνινα» και θα είναι η διαδρομή ενός παιδιού που προσπαθεί να βρει την τύχη του. Θα τελειώνει με τη γέννηση της κόρης μου, γιατί εκεί άλλαξα εγώ. Η μητρότητα ήταν ότι πιο αληθινό έκανα στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: 

«Εδώ και δώδεκα χρόνια έχω αφοσιωθεί στο παιδί μου. Τώρα σιγά-σιγά προσπαθώ να κάνω comeback. Το βιβλίο θα έχει όλα όσα μου συνέβησαν εκείνα τα χρόνια της ζωής μου. Θα είναι τόσο αληθινό που θα είναι πολύ σκληρό. Θα στεναχωρήσω αρκετούς , αλλά δεν μ' ενδιαφέρει. Θα γράψω και ονόματα, αλλά θα τα βάλω με τα αρχικά τους κεφαλαία γράμματα ή με ψευδώνυμο, όχι γιατί μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά επειδή δεν έχω λόγο να θίξω ανθρώπους. Όσοι ενοχληθούν πρόβλημά τους. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστή. Με ενδιαφέρει να είμαι αληθινή. Θέλω να καταγράψω όλα αυτά που πέρασα στη ζωή μου πριν γεράσω και πάθω αλτσχάιμερ».