Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, ύστερα από 13 χρόνια και για το άγχος της για την τηλεθέαση μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στο Thema People, η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε:

«Μέτα από τόσα χρόνια που ήμουν στον Alpha, μόνο σεβασμό μπορώ να νιώθω για το συγκεκριμένο κανάλι. Υπήρξαν, όμως, κάποιες πολύ βασικές διαφωνίες οι οποίες με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το κανάλι. Έφυγα λόγω συνθηκών».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι δεν έπαιξαν ρόλο οι οικονομικές διαφωνίες, αλλά πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να είναι εκεί.

Θεωρεί, ωστόσο, πως η μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ θα την εξελίξει τηλεοπτικά; «Το εύχομαι και δεν σου κρύβω ότι έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι’ αυτήν την εκπομπή. Σχεδόν δεν κοιμάμαι τα βράδια από το άγχος μου!», εξομολογήθηκε η ίδια.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης και το γεγονός ότι θα βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και τηνΤατιάνα Στεφανίδου και στη συνέχεια απέναντι από το «Όλα Παίζουν» και το «ΦΜ live», σημείωσε «Τα νούμερα πάντα με άγχωναν και θα εξακολουθούν να με αγχώνουν, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο ανταγωνισμός. Τους σέβομαι όλους».