Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μαρακάκη, για το πόσο καλά είναι στη συναισθηματική της ζωή, για την απιστία αλλά και για το μονόπετρο που φοράει κατά καιρούς!

 Για τον δικηγορο και πρώην αγαπημένο της δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα και γενικά απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά για το αν έχει κλάψει ποτέ για κάποιον άντρα η ίδια είπε : “Τα δάκρυα ανήκουν στο παρελθόν, τώρα πια μόνο χαμόγελα!”

Όσον αφορά τα συναισθηματικά της δήλωσε πως είναι εξαιρετικά και στην ερώτηση αν είναι ευτυχισμένη είπε : “Ναι, ζω με αγάπη. Από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου, από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για μένα.”

Για τον αν θα συγχωρούσε μία απιστία η Έλενα αποκάλυψε : “Ενστικτωδώς λέω όχι. Η ζωή όμως σπάνια αντιμετωπίζεται με απόλυτο τρόπο. Οι περιστάσεις και ιδιαιτερότητες της κάθε στιγμής έχουν την σημασία τους.” Τέλος για το μονόπετρο που φοράει κατά καιρούς είπε : “Είναι αλήθεια. Πρόκειται για ένα παλιό μονόπετρο, κειμήλιο της γιαγιάς μου, που έχει πίσω του μια ολόκληρη ιστορία ζωής.”