«Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε μας για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1.500-2.000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!». Τι είναι αυτό;

Η μικρή αγγελία που δημοσιεύτηκε για ένα κομμωτήριο αλλιώτικο απ' τα άλλα ότι θα αποκτήσει μέχρι τα Χριστούγεννα η Πάτρα. Εδώ, οι κομμώτριες θα κουρεύουν, θα χτενίζουν, θα καλλωπίζουν με ψαλίδια, λακ, τζελ και χτένες φορώντας μόνο τα απαραίτητα και ούτε!

Η ιδέα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανήκει σε επιχειρηματία που διαθέτει κατάστημα με ερωτικά είδη και βοηθήματα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το γραφείο του οποίου έχει κατακλυστεί από βιογραφικά καθώς ήδη, δημοσιεύθηκαν οι πρώτες αγγελίες για τις θέσεις.

Μη μου παραπονιέστε τα κορίτσια! Αντίστοιχη αγγελία δημοσιεύθηκε και για άνδρες κομμωτές καθώς το κομμωτήριο θα απευθύνεται και σε γυναίκες πελάτισσες.

«Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο άνδρες κομμωτές και δύο γυναίκες κομμώτριες και στην πορεία θα δούμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προσλάβουμε και άλλους», εξηγεί στην Espresso ο Ανδρέας Νιφόρος.

Τα τηλέφωνα, πάντως, για τα ραντεβού έχουν σπάσει ήδη καθώς η χρέωση δεν θα είναι πιο αυξημένη λόγω των ελαφρώς ενδεδυμένων κομμωτριών και θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ. Εμ εδώ που τα λέμε, ούτως ή άλλως συμφέρει…

TAGS