Από μέρα σε μέρα, ή από στιγμή σε στιγμή καλύτερα, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ο Λιάγκας junior… Το «Πρωινό mou», λοιπόν, μένει χωρίς παρουσιάστρια και οι ιθύνοντες του Mega έχουν ήδη σκεφτεί τι θα γίνει στη «μετά» Φαίης εποχή.

Μετά από πολλές συζητήσεις κατέληξαν στα εξής: Η εκπομπή θα έρθει, πλέον, πιο πολύ στα μέτρα του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ ίσως διευρυνθεί ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη. Φυσικά η επαφή με τη Φαίη Σκορδά δεν θα χαθεί, καθώς θα υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες από το σπίτι αλλά και πιθανότατα κάποια ζωντανή σύνδεση όταν αισθανθεί καλά και η ίδια.

Όσο για το πότε εκείνη θα επιστρέψει στο πλατό; Μάλλον προς τα τέλη της σεζόν, για να ανανεώσει το ραντεβού τηςε με τους τηλεθεατές για του χρόνου! Βέβαια θυμόμαστε ότι όταν είχε πάει ο Τάκης Ζαχαράτος ως καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA, είχε κάνει on-air πρόταση στο ζευγάρι να πάρει εκείνος τη θέση της Φαίης, όταν με το καλό γεννήσει. Οι δύο παρουσιαστές είχαν δει με καλό μάτι την πρόταση αυτή, αλλά φαίνεται πως τελικά δεν ευόδωσε.